28
Joi, Mar
20 New Articles

Categorii Articole

Grid List

CAA - Protejați contoarele împotriva înghețului!

Visit Turda

Înscrieri la baschet!

Dave-Wedding Studio

Alin Pop Photography

Înscrieri la BOX

box turda bordi

Video CAA

ȘI ALTELE

Grid List

Turdaleaks
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Azi am auzit că luptele underground pentru funcția de președinte din PD-L Cluj ar fi fost mult mai acerbe decât s-a văzut la TV sau în ziare. Până la informații mai concrete să vedem care este realitatea, în urma ultimelor alegeri din filiala județeană a partidului care deține puterea, împreună cu UDMR, bineînțeles. Mai întâi să mai dăm un zvon, o speculație care poate fi la fel de bine adevărată cum ar putea fi și falsă: cică primarul turdean, nemulțumit de voturile primite pentru funcția de prim-vicepreședinte al PD-L Cluj, unde a fost al doilea, s-a răzbunat redirecționând voturile filialei turdene, contrar înțelegerilor pre-alegeri. Cel care a avut de suferit ar fi fost primarul din Huedin care nu a mai ajuns vicepreședinte. Astfel turdenii au mai câștigat o poziție de vicepreședinte prin consilierul județean Viorica Toma. Deh, politica...

Iar acum realitatea incontestabilă. Primarul turdean Tudor Ştefănie a fost ales în funcţia de prim-vicepreşedinte a organizaţiei judeţene a Partidului din care face parte, PD-L.

În finalul săptămânii a avut loc la Cluj Napoca întrunirea Consiliului de Coordonare Judeţean (CCJ) care l-a reconfirmat pe Daniel Buda în funcţia de preşedinte al PDL Cluj.
Acelaşi for politic i-a ales pe Tudor Ştefănie şi Alexandru Coroian în funcţiile de Prim-vicepreşedinţi.
Vicepreşedinţi au fost aleşi printre alţii Radu Bica, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Haiduc preşedintele filialei PD-L din Câmpia Turzii şi Ioan Pîrv, primarul din Petreştii de Jos.
Primarul din Câmpia Turzii Ioan Vasinca a fost ales în funcţia de secretar executiv al Organizaţiei judeţene alături de turdeanca Viorica Toma.

PS Poza este făcută de mine de Halloween, la Sighișoara. Mi s-a părut descriptivă pentru subiectul acestui articol.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh