21
Dum, Oct
25 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

La data de 13.12.2017, între orele 09:00-13:00, cu ocazia desfășurării, pe raza de competență, a târgului săptamanal, polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, Compartimentul Rutier, împreună cu polițiști din cadrul Sectiei 4 Poliție  Rurală și Biroul Rutier Turda, au actionat pentru prevenirea accidentelor de circulație soldate cu victime,  pe DN15-E60.  

Polițiștii Biroului Ordine Publică și Investigatii Criminale, au actionat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, cresterea gradului de siguranță a cetățenilor,verificarea legalității transportului și comercializării materialului lemnos, depistarea activitatilor ilicite privind producerea, contrafacerea, traficul si comercializarea produselor din tutun și verificarea legalitatii operatiunilor de deținere si comercializare a articolelor pirotehnice. 

În cadrul acestei acțiuni, polițiștii au legitimat 73 de persoane, fiind controlate 52 de autovehicule. Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 38 sancțiuni contravenționale în valoare de 17.190 lei.

Dintre acestea au fost 30 sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 5 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 2 sancțiuni contravenționale la Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și  o sancțiune contravențională la  O.U.G. 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români, fiind confiscate bunuri în valoare de aproximativ de 200 lei.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh