16
Ma, Apr
13 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cel puțin așa a afirmat în ședința consiliului local de aprobare a bugetului municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2018: „Dacă este să începem cu salariile angajaților din Primăria Municipiului Câmpia Turzii, în numele angajaților Primăriei, trebuie să mulțumim Guvernului, pentru că în anul 2017 a reușit performanța să majoreze salariile aproape la dublu. În numele meu personal și al domnului viceprimar, nu voi mulțumi Guvernului, pentru că nu am de ce, pentru că nimeni nu m-a întrebat vreodată dacă am bani să majorez salariile. Guvernul a venit și a spus: mąjorați salariile! Și am majorat, chiar dvs., toți, indiferent dacă de la putere sau din opoziție, ați votat aceste majorări salariale pentru angajații Primăriei”, a susținut edilul șef. Ce uită Lojigan să spună este că această majorare s-a făcut și asupra salariului său, al viceprimarului etc. De aceea, este mai greu de crezut că majorarea salarială s-a făcut prin „forțarea mâinii” de către guvern.

Iată ce i-a răspuns în ședință, pe loc, cel mai vajnic opozant din Consiliul local, consilierul local PSD Tudorache Ionel Isac: „Referitor la salariile funcționarilor din Primăria Municipiului Câmpia Turzii: domnule primar, cine a venit în CL cu proiectul de hotărâre privind aprobarea acestor salarii? Cred că nu eu, dvs.! Dacă bine îmi aduc aminte, putem revedea procesul-verbal de ședință, ați fost întrebat dacă bugetul local poate suporta acele majorări. Nu îmi aduc aminte să fi spus ceva. Ați spus că dvs. și viceprimarul nu puteți fi de acord, că v-a impus Guvernul. Eu nu cred că v-a impus Guvernul, într-adevăr, s-a dat o HG cu niște limite, ați mers la maxim cu majorarea. Dar vă place că v-a crescut salariul! Nu am văzut o ieșire publică a dvs., să ziceți că nu sunteți de acord cu salariul, că nu puteți mări, că nu aveți de unde, să vă văitați, sau mai știu eu ce. Nu am văzut! Dar veniți acum și ne certați iar, ne urecheați, acesta este stilul dvs.! Eu v-am pus proiectul de hotărâre în față, voi l-ați votat! Cam asa lucrați dvs.!”, a conchis PSD-istul.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh