22
Lun, Oct
25 New Articles

Cultură
Typography

Magia sărbătorilor creștine de iarnă a fost adusă duminică, la Biserica Ortodoxă Turda 2, cunoscută de credincioși ca Biserica dintre Români, de tineri artiști inimoși, aplecați deopotrivă spre tradiție și credință.

Biserica a devenit neîncăpătoare pentru credincioșii care au venit cu suflete deschide pentru a primi vestea nașterii Domnului adusă de către soliștii Nicoleta Hădărean, Călin Pop si tânăra Bianca Crișan, care la cei 9 anișori ai ei  i-a impresionat pe toți. Acompaniamentul muzical a fost oferit de Neluțu Crișan (clape ) și Neluțu Mardare (saxofon). În deschidere a cântat câteva cântece de Crăciun, Petru Covrig, student la Facultatea de Teologie din Cluj.

Cei prezenți s-au întors acasă cu sufletele pline de liniște și alinare, pregătiți să întâmpine, în curând, Sărbătoarea Nașterii Domnului. Felicitări inimoșilor tineri artiști ce duc mai departe tradiția românească, creștină, nemuritoare.

----------------

Foto: Marius Romilă

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh