29
Vi, Mar
19 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Vineri, 10 februarie 2012, Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu" a primit echipamentele pentru extinderea programului Biblionet –lumea în biblioteca mea şi la filiala Oprişani a instituţiei. Biblioteca a intrat în acest proiect din noiembrie 2010, beneficiind de o dotare cu 10 calculatoare ce oferă accest gratuit la internet, la sediul central al instituţiei. În anul 2011, odată cu intrarea în acest proiect a noi biblioteci din judeţ, a apărut şi posiblilitatea includerii Filialei Oprişani.
Filiala a fost dotată cu 4 calculatoare, scanner, imprimantă, ecran şi videoproiector.

Trei dintre calculatoare de află în spaţiul pentru adulţi şi pot fi folosite în mod gratuit de către utilizatori, începând de joi 16 februarie.
Cel de-al patrulea calculator, ecranul şi videoproiectorul sunt în spaţiul pentru copii şi vor fi utilizate pentru organizarea de activităţi educative cu clasele şi grupele de grădiniţă cu care biblioteca are parteneriate cultural-educative.
Valoarea echipamentelor donate este de 2596 dolari.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh