25
Joi, Apr
6 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O mică expoziţie de fotografie şi fotomanipulaţie se află în holul Bibliotecii Municipale „Teodor Murăşanu” în luna august. Lucrările expuse aparţin tânărului student la informatică Bogdan Marius Oprea, cititor al bibliotecii şi participant  la concursul de fotografie „Lectura în zeci de ipostaze” organizat de instituţie în 2011, cu ocazia Săptămânii Naţionale a Bibliotecilor Publice.

Bogdan transmite tuturor celor care se vor opri să îi vadă fotografiile câteva gânduri despre pasiunea sa:

Pasiunea mea pentru arta vizuală a început din liceu. De ziua mea am primit un aparat foto şi de atunci am fotografiat întruna. Majoritatea fotografiilor sunt după natură şi ce evocă ele în sufletul meu, pornind de la peisaje magnifice până la simbioza suflet-trup.

După un timp am început să lucrez pe calculator în domeniul fotomanipulaţiei. În acest mediu mi-am exprimat latura întunecată prin demoni şi alte creaturi. În ziua de azi sunt student la informatică fiind o persoană mai analitică, dar arta nu mi-a înfrânat exprimarea sufletului.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh