Olimpiadele școlare reprezintă concursuri care implică multă muncă, perseverență și ambiție.
Eleva SAROȘI DALIA din clasa a VII-a A, a dat dovadă de toate aceste calități și a obținut premiul I la Olimpiada de Limba franceză, calificându-se la etapa națională a acestei competiții.
De asemenea, eleva a participat și la faza județeană a Olimpiadei de Limba și literatura română unde a obținut ”Mențiune”.
Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” Câmpia Turzii se mândrește cu rezultatele obținute de eleva SAROȘI DALIA și felicită doamnele profesor Stanciu Andreea Gabriela și Ploscar Anamaria, sub îndrumarea cărora au fost posibile aceste minunate rezultate.
...................................................................
Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” Câmpia Turzii este beneficiara PROIECTULUI NAȚIONAL PENTRU REDUCEREA ABANDONULUI ȘCOLAR – ”Implică – te în propriul viitor” derulat în perioada 2022 – 2025, GRANT în valoare de 756.000 lei. Proiectul este finanțat prin componenta C15 - Educație a PNRR, Runda 1.x.
În cadrul acestui proiect se vor derula, pe perioada acestui an dar și a viitorilor doi, activități remediale pentru elevi, activități extracurriculare, excursii, și activități de formare a cadrelor didactice.
Cele mai importante achiziții în cadrul proiectului vor fi tablele inteligente pentru toate clasele de gimnaziu, iar cadrele didactice și elevii vor beneficia de mijloace moderne de învățare și predare în conformitate cu standardele europene.
Grupul țintă al proiectului este format din toți elevii ciclului gimnazial (clasele V-VIII), aflați în risc de abandon școlar, aducând un plus de motivație pentru elevii Școlii Gimnaziale ”Mihai Viteazu” din Câmpia Turzii.
Programul National pentru Reducere a Abandonului Școlar (PNRAS), finanțat de Planul National pentru Redresare si Reziliența al României (PNRR) este un program de susținere a reformei sistemului educațional din România și vizează reducerea părăsirii timpurii a școlii și a abandonului școlar și este un program de susținere a reformei sistemului educațional.
Tehnologia este într-un proces continuu de evoluție, ce nu cunoaște limite, devenind utilă și necesară în orice domeniu și cu atât mai mult în sistemul educațional datorită necesității de specialiști cu competențe digitale.
Grantul în valoare de 756.000 lei oferă posibilitatea achiziționării a opt table smart interactive, laptopuri, imprimante și modernizarea sălilor de clasă cu aparatură de ultimă generație.
Aceste îmbunătățiri oferă elevilor și cadrelor didactice posibilitatea de a beneficia de mijloace moderne predare- învățare în conformitate cu standardele europene.