Problema informațiilor false este una atât de gravă încât chiar și Papa Francisc a setat-o ca temă pentru Ziua Mondială a Comunicării invocând pentru Biserica Catolică Ioan 8:32 ”Şi veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi.”.

În încercarea de a aborda problema, am pregătit pentru voi, în parteneriat cu Compania de Apa Aries , o dezbatere pe modul în care ar trebui sancționate persoanele care contribuie la această problemă.

Pentru a susține tema, avem o echipă formată din Ovidiu Damian și George Mesaroș.

Ovidiu s-a calificat în rundele eliminatorii de la Chișinău Open 2017, a fost finalist în cadrul competiției de discursuri publice de la Forumul Național de Dezbateri Academice și urmează să fie Șef Junior (JCA) în cadrul echipe de arbitraj de la Transylvania Debate Showdown: Ediția Cupa Liceelor.

George a fost Șef Junior (JCA) în cadrul echipei de arbitraj de la Forumul Național de Dezbateri Academice, Șef de Arbitraj (CA) în cadrul Forumului Regional de Dezbateri Academice Banat și coordonează Clubul de Dezbateri The Da Vinci System.

Pentru a se opune temei, avem o echipă formată din Leonardo Mărincean și Andra Vancea.

Leonardo-Mihai a fost Șef de Arbitraj (CA) în cadrul Chișinău Open 2017, finalist și top 10 vorbitori în cadrul competiției naționale de dezbateri pentru studenți a Facultății de Drept UBB și urmează să fie Șef de Arbitraj (CA) la Argo Masters.

Andra-Laura este coordonatoarea lotului de performanță în dezbateri academice a The Da Vinci System precum și gestionează oportunitățile de formare internațională ErasmusPlus pentru organizație.

Vă așteptăm Joi, 26 octombrie 2017, de la ora 17:00, în sala de conferințe a Companiei de Apă Arieș. Dezbaterea este una deschisă în care publicul poate adresa întrebări și interacționa cu vorbitorii.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh