Sâmbătă, 09 decembrie (a.c.), începând cu ora 11:00, la Hotel Univers T, din Cluj-Napoca, mămicile clujene au ocazia să o cunoască pe Dana Rogoz, actriță, bloggeriță și mămică mândră a lui Vlăduț. Vor descoperi împreună cu Dana ce înseamnă să fi o mămică modernă, de succes, devotată atât carierei cât și micuțului ei, într-o discuție deschisă, cu întrebări și răspunsuri pentru toată lumea.  

Evenimentul este organizat sub egida „Copii liniștiți, părinți fericiți” și este un concept inițiat în cadrul proiectului Burtici Fericite, care continuă seria evenimentelor create special pentru mămicile aflate la început de drum, dar și pentru femeile care doresc să devină mămici în curând și au multe nelămuriri. Evenimentul se află astăzi la ediția a II- a.   

Alături de Dana Rogoz vor fi și asistent universitar doctor Bianca Simionescu, medic pediatru, care le va vorbi mămicilor despre fenomenul febrei la pitici și cum putem gestiona situația de care majoritatea ne temem, dar și doctor Ramona Colț, medic ginecolog, care le va liniști pe mămici în ceea ce privește viața sexuală după naștere, care poate fi la fel de frumoasă ca înainte și doctor Dana Vaida, care le va vorbi participantelor despre contracepția postpartum.

„Copii liniștiți, părinți fericiți” este un eveniment caritabil, a cărui fonduri vor fi donate către proiectul „O masă caldă”, în cadrul căruia voluntari vor pregăti o masă pentru 50 de copii aflați în centre de zi clujene.

În cadrul evenimentului va fi organizat și un spațiu de joacă pentru copii, astfel încât mămicile să poată avea alături de ele piticii lor. Spațiul este pus la dispoziție de către LUDY. Partenerii acestui eveniment sunt: Napolact, Avene, Minunino, Topfer, Fiterman Pharma și Ceumed. Mămicile vor primi pachete surpriză, special pregătite de către Burtici Fericite. 

Evenimentul se va desfășura între orele 11:00 – 15:00, iar prețul biletului este de doar 30 de RON. Înscrierile se pot face pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în limita locurilor disponbile.

 

**

Burtici Fericite este un proiect inițiat în cadrul Asociației „Învață să dăruiești”, unde mămicile primesc suport de la cei mai buni specialiști în domeniul parentingului sau sănătății medicale pentru copii. Cursuri lamaze, puericultură, prim-ajutor pentru părinți, diversificare, primele zile cu bebelușul, aromaterapia în armonie cu travaliul, insomniile mămicilor și colicile bebelușilor, managementul tantumurilor și al timpului alături de copii, sunt doar câteva din cursurile susținute de specialiști din domeniul medical și parenting, în cadrul Burtici Fericite! 

Evenimente tip "Medicul răspunde" sau "Copii liniștiți, părinți fericiți", sunt momente concepute de  echipa Burtici Fericite pentru a oferi posibilitatea părinților de a ajunge față în față cu cei care ii pot consilia cât mai eficient și corect pe domeniile de interes prezentate mai sus!

 

Pentru mai multe detalii puteți contacta:

Ana Ioaneș –  Inițiator proiect „Burtici Fericite”

Tel: +40 749 016 466

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Website: www.invatasadaruiesti.info 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh