27
Sam, Apr
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageConducerea filialei locale a PNL Turda a organizat o conferință de presă cu dublu scop, unul fiind acela de a prezenta rezultatul deplasării făcute de președintele Călin Felezeu și vicepreședintele Cristian Felezeu la Congresul Național al Partidului Național Liberal. Cea mai mare adunare a liberalilor de la București a fost convocată pentru a se lua decizii referitoare la fuziunea sau alianța cu PD-L, care va avea ca efect la Turdaalianța ce va lua puterea în Consiliu local.

"Împreună cu domnul Cristian Felezeu am fost prezenţi la Congresul General al PNL la Bucureşti făcând parte dintr-o numeroasă şi consistentă delegaţie din partea judeţului Cluj. Pentru mine personal a fost prima prezenţă la un eveniment de o asemenea amploare care, lăsând la o parte vorbele mari a fost copleşitor şi prin numărul celor prezenţi la acest congres, un număr impresionant, au fost peste 1600 de delegaţi şi invitaţi, sala Alexandru Ioan Cuza de la etajul I al Parlamentului al României dovedindu-se a fi prea mică pentru numărul foarte mare de liberali prezenţi şi atunci ne dăm seama de un lucru extrem, extrem de important, anume faptul că Partidul Naţional Liberal la ora actuală la nivel naţional este indiscutabil forţa de dreapta cea mai importantă, cea mai consistentă, cu o istorie neîntreruptă de aproape 140 de ani şi, în fond, acesta a fost şi mesajul care a fost transmis de cei prezenţi în tribuna congresului dar împărtășit cu consecvenţă în plen de către toţi delegaţii, respectiv invitaţii", a relatat prof. univ. dr. Călin Felezeu, președintele PNL Turda.
La rândul său, vicepreședintele PNL Turda, Cristian Felezeu a punctat, spunând: "Congresul a fost împărţit în două secţiuni, vineri a fost un congres extraordinar a partidului la care s-au luat câteva măsuri legate de modificarea statutului partidului iar din punctul nostru de vedere cea mai importantă modificare adusă statutului a fost un amendament propus de către preşedintele de onoare al partidului domnul Mircea Ionescu Quintus, prin care identitatea Partidului Naţional Liberal nu poate fi schimbată pentru a se face modificări cu privire la denumire şi identitate, ar fi nevoie de un alt congres", a subliniat Cristian Felezeu, transmițând un mesaj clar, la fel ca și liderii liberali de la nivel național către membri PD-L: "vreți să vă aliați cu noi, nu se poate decât sub umbrela și denumirea purtată de partidul nostru istoric, PNL".

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh