19
Vi, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

salina-targ-ungaria-3Salina Turda a participat la Târgul de Turism International ,,Utazás “ - ediția a 37-a, din Budapesta, în perioada 27.02 - 02.03.2014, așa cum ați fost informați printr-un comunicat de presă anterior. Participarea la Târgul de Turism de la Budapesta face parte din strategia de dezvoltare și promovare turistică a Salinei.  La târg au participat peste 30 țări și aproximativ 500 de expozanți.

Salina a fost reprezentată prin Gianina Ciobanca - consilier marketing, Florin Vulturar - șef serviciu turism, Attila Lovasz - ghid turistic.  Întâlnirea cu reprezentantii standului României prezent  la târg și cu domnul  Simion Giurca, reprezentant ANT,  șef Birou de informare și promovare turistică Viena a fost o onoare pentru reprezentanții Salina Turda.

salina-targ-ungaria-2La standul amenajat de România s-au servit produse culinare tradiționale, vin și țuică, s-au făcut demonstrații de olărit, iar programul artistic a cuprins  ”Jocul miresei” precum și ”Jocul colacilor”. Cu ocazia zilei de 1 martie s-au  oferit vizitatoarelor mărțișoare tradiționale românești.

La următoarele târguri internaționale de turism, Salina își propune să participe împreună cu standul României.

Prin numărul mare de vizitatori, Salina Turda s-a bucurat de toată atenția celor ce au vizitat standul, în special vizitatorii din țara gazdă care  si-au anunțat intenția de a vizita ”minunea din adâncuri”.salina-targ-ungaria-4

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh