20
Sam, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

dpt-clientiDirectorul SC Domeniul Public SA Turda, Adrian Sălăgean, consideră că instituția pe care o conduce este acum mai deschisă față de turdeni, mult mai aproape de doleanțele lor.

Politica, modul de  a desfășura munca la Domeniul Public, s-a schimbat. Acolo există nu numai un director nou ci și un inginer-șef care vrea calitate. O calitate care i-a fost cerută de noua conducere, ba chiar și de cel care l-a adus la  DPT, liderul USL Turda, Cristian Matei. Așa se face că turdenii, mai ales șoferii, au văzut pe parcursul anului trecut că se lucrează, spre deosebire de alți ani, până și la aducerea la nivel a canalelor, la realizarea finisajelor ,mult mai mult, se caută atingerea unei calităţi la nivelul vremurilor pe care le trăim.

”Cred că cea mai frecventă reclamaţie către autorităţile locale şi către noi venea din partea cetăţenilor privind canalele sau gurile de scurgere care erau ori mai înalte ori mai joase. În acest sens, am constituit o echipă care în mare parte s-a ocupat numai de partea de aducere la cotă normală a acestor deficienţe în asfaltare”, ne-a declarat directorul SC Domeniul Public SA, Adrian Sălăgean, care recunoaște, totuși, că: ”mai există astfel de defecțiuni, pe care sper să le putem remedia până la ultima. Numai atunci ne-am făcut cu adevărat datoria!”

Întrebat despre relaţia cu cetăţenii, cu cei care semnalează astfel de cazuri, deficiențe, gropi foarte pronunțate sau canale care deranjează, directorul DPT ne-a răspuns: ”În mare parte ne fac şi sesizări şi reclamaţii,i chiar ne opresc în trafic, când suntem pe străzile lor, şi ne comunică anumite defecte sau anumite neregularităţi pe care le constată ei pe străzile respective. Am încercat să remediem cât se poate de prompt cam toate problemele pe străzile pe care am lucrat anul trecut. Așa vom face, fiți siguri, și de aici înainte, pentru că sunt multe de făcut în Turda în domeniul aspectului stradal”, a spus Sălăgean.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh