19
Vi, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

CRD_s_roCampania “Daruieste aproapelui tau!” a ajuns la 1.005 beneficiari, de la copii de gradinita si elevi, pana la adulti si varstnici, care au primit daruri sau au participat la reprezentatii de teatru si la Targul de Craciun organizat in cadrul proiectului. Campania a fost initiata de Centrul Ratiu pentru Democratie (CRD), cu sprijinul Primariei si al Consiliului Local al municipiului Turda.

In jurul bradului impodobit in sediul CRD, peste 500 de elevi din zece unitati de invatamant din Turda au participat la un recital de colinde si poezii si au primit cadouri de la Mos Craciun, la sfarsitul saptamanii trecute. De asemenea, in curtea CRD a fost creata atmosfera unui targusor de producatori si mestesugarilor locali, invitati de Asociatia Transilvania Fest si de Slow Food Cluj Transilvania. Aproximativ 200 de persoane au vizitat standurile cu branzeturi, afumaturi, paine de casa si produse de patiserie, gemuri, ulei de floarea soarelui presat la rece si obiecte hand made (tricotaje, produse decorative si de uz casnic din sare).


In cadrul campaniei “Daruieste aproapelui tau!”, peste 100 de saci cu jucarii si haine colectate au fost distribuiti sub forma de daruri de catre Mos Craciun in spitale, centre de zi si de recuperare sau locuinte protejate pentru persoane cu dizabilitati. Simultan cu aceasta initiativa, CRD a implementat si proiectul “Craciun pentru copii”, in Campia Turzii si in zona rurala, cu sustinerea Ratiu Family Charitable Foundation. Astfel au fost distribuite aproximativ 1.000 de pachete cu dulciuri, alaturi de bunuri colectate din comunitate si reconditionate. Acestea au ajuns in centre pentru copii si varstnici, in scoli si gradinite din mediul rural ori la familii nevoiase.

***


Centrul Ratiu pentru Democratie este o organizatie neguvernamentala, non-profit, care continua idealurile lui Ion Ratiu, sustinator si promotor al democratiei. Misiunea CRD este sa promoveze, in mod nepartizan, valorile si comportamentele asociate democratiei. Aceasta misiune este implinita prin proiecte, programe si activitati, organizate la nivel local, national si international.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh