19
Vi, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Thumbnail imageInterpreta de populară Maria Rusu, aleasă de curând președinta organizației de femei a Asociației Cultural Patriotice ”Avram Iancu” Turda, se află în spatele unei inițiative lăudabile, demnă de a fi urmată de cât mai mulți concitadini ai noștri. Președinta ”moațelor”, însoțită de colega și prietena sa, Emilia Hațegan, și de câțiva bărbați gata oricând să le dea celor două


doamne o mână de ajutor, au plantat mai mulți puieți de tei.

Thumbnail imageȘi nu oriunde ci tocmai în părculețul de pe strada cu numele Crăișorului, un părculeț care, parcă, își pierduse farmecul de altădată. ”Am hotărât, împreună cu femeile din Asociația ”Avram Iancu”,  să plantăm 10 tei. După ce am decis să creăm niște spațiu verde, fiind mai romantice decât bărbații, ne-am gândit la tei, datorită lui Mihai Eminescu, bineînțeles, pentru că ne place poezia”, a declarat Maria Rusu.

Thumbnail imageThumbnail imageThumbnail imageEmilia Hețegan ne-a spus și ea, referitor la acțiunea de marți 16 aprilie: ”Când totul se distruge în țara asta, femeile asociației Avram Iancu au hotărât să planteze acești arbori, să rămână ceva după noi”, a spus interpreta.

Thumbnail imageMaria Rusu promite că nu se va opri aici, pentru că ea consideră că Turda este monopolizată de bărbați, întrucât nu a auzit de vreun partid politic al cărui partid să fie femeie. ”Mie mi se pare că femeile sunt marginalizate, chiar dacă nu toți bărbații știu să conducă, dacă în spatele lor nu există femei ”adevărate”. Însă nu este mai puțin adevărat că nu toate femeile au același temperament, sunt femei și … femei”, a conchis președinta femeilor din cadrul Asociației ”Avram Iancu” la prima sa acțiune publică din această funcție.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh