24
Mie, Apr
6 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Thumbnail imageNici n-a început săptămâna de lucru bine și trebuie să facem o rectificare la articolul  referitor la Crucea Mântuirii Neamului.

Crucea Mântuirii Neamului funcționează fără probleme și înspre Cartierul Oprișani. După o discuție telefonică avută cu directorul firmei care se ocupă de partea electrică a ansamblului ni s-a transmis că


neoanele de pe partea dinspre Oprișani a Crucii au fost înlocuite cu o bandă de doar 10 mm grosime, bandă tip LED care suplinește vechile neoane. Este vorba de o soluție modernă la care au apelat cei de la firma Reea, mai ales că pe acea parte, soarele afecta neoanele aproape întreaga zi. Este o soluție tehnică pentru care electricienii acestei firme trebuie felicitați, una similară cu cea de pe Colegiul Emil Negruțiu, cea cu inscripția multicoloră ”Turda”.

Așadar partea electrică este în regulă, lucru pe care nu-l putem spune despre postamentul cu placi de marmură, nici despre scuarul care înconjură monumentul. Chiar și Steagurile României și municipiului Turda au dispărut de acolo.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh