20
Sam, Apr
19 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imagePrimarul și viceprimarul turdean s-au declarat de acord, în cadrul unei conferințe de presă organizate la Primăria Turda cp prioritatea numărul unu în materie de reparații drumuri este macadamul ce duce la noul bazin de înot de lângă stadion.

 Iată că încă de lunea trecută utilajele Domeniului public Turda și nelipsiții oameni cu Thumbnail imagelopata au trecut la treabă, nivelând și pietruind, cât de cât, drumul respectiv. Probabil că este o soluție de moment, până când Consiliul Local Turda va aproba bugetul de venituri și cheltuieli pentru a putea decide care sunt arterele de circulație ce vor fi asfaltate în acest an.

 

Thumbnail imageDacă viceprimarul Lucian Nemeș a prezentat, la conferința amintită mai sus, numărul exact de vizitatori ai bazinului de înot și faptul că s-au comandat cabine pentru îmbrăcat/dezbrăcat (inexistente în acest moment), primarul Tudor Ștefănie a precizat că acest drum este prioritar pentru administrația locală întrucât accesul se face foarte greu în condiții de vreme urâtă, printr-un noroi de nedescris.

Thumbnail imageThumbnail imageThumbnail imageViceprimarul Nemeș a arătat că încasările de peste 50.000 de lei realizate în doar două săptămâni de la inaugurarea bazinului, în care peste 2.000 de persoane au trecut pragul acestui obiectiv arată că el se va putea auto-susține din punct de vedere financiar, dar obligă municipalitatea să realizeze un acces cât mai facil și modern, la nivelul noului bazin de înot. Un bazin care, susțin administratorii săi, nu a Thumbnail imagefost ”călcat” doar de turdeni ci și de locuitori ai localităților din apropiere, ba chiar și de clujeni.

Turdenii c are au mers la bazin s-au plâns de accesul dificil spre bazin, cei care merg pe jos trebuind să treacă, în perioadele umede, prin adevărate bălți noroioase. Odată cu reabilitarea drumului spre bazin, în jurul acestuia se plantează flori ornamentale care să aducă un plus de frumusețe întregului ansamblu.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh