25
Joi, Apr
3 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageReferitor la subiectul tratat de presa locală în ultimele două zile, doresc să asigur cetăţenii municipiului Turda de faptul că în interviul dat publicaţiei „15 minute”, la toate întrebările reporterului, răspunsurile mele au fost date pe un ton de seriozitate maximă. În întreaga mea viaţă profesională nu am jignit pe nimeni, cu atât mai mult „să iau pe cineva la mişto”. Din contră, dacă domnul viceprimar, Lucian Nemeş, a identificat o soluţie constructivă pentru devierea şi fluidizarea traficului din municipiul Turda, are toată susţinerea mea şi apreciez implicarea sa.

În ceea ce priveşte paternitatea proiectului, înainte de a fi asumată de cineva, este important să lămurim următorul aspect: există varianta unei centuri ocolitoare a municipiului Turda (proiect depus în perioada 2008-2012, verificabil la Ministerul Transporturilor şi aflat în programul de finanţare de atunci, care presupune devierea traficului greu din Turda şi Câmpia Turzii spre Dej - Bistriţa). Pe de altă parte, există, de asemenea, posibilitatea de a lega Autostrada Transilvania de varianta ocolitoare, prin partea de sud-est, spre Vâlcele – Apahida, despre aceasta din urmă discutându-se acum.

Graba formaţiunii USL Turda de a da replici la orice dispută au ceilalţi potenţiali parteneri politici are o justificare direct legată de campania pentru alegerile parlamentare din luna decembrie.

Din păcate, toate aceste discuţii şi dispute sunt în jurul unei idei. Apelul meu este către o poziţie constructivă, care să vină din partea tuturor partenerilor politici, în favoarea comunităţii turdene.

În ceea ce priveşte implicarea domnului viceprimar, Lucian Nemeş, un politician tânăr, de perspectivă, care şi-a propus acest obiectiv electoral, eu l-am încurajat pentru a continua această idee, în condiţiile în care poate identifica soluţii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh