24
Mie, Apr
10 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Colegul nostru de liceu, solist al trupei Talisman, turdeanul Alin Oprea, neagă, pe pagina oficială de Facebook a formației Talisman, informațiile vehiculate de presa tabloid de la București, conform cărora ar urma să se despartă de soția sa.

Alin Oprea și Larisa se despart din cauza copiilor. ”Soția mea se va muta” titrează Click.ro, speculând o situație de viață pentru a atrage cât mai mulți cititori, lăsând să se înțeleagă că familia Oprea se va destrăma. Dacă titlul te duce cu gândul la un divorț, conținutul articolului, unul tipic pentru tabloidele românești, explică de fapt că soția lui Alin va merge la Londra împreună cu fiica lor, Mellisa care a fost acceptată la una dintre cele mai prestigioase școli de muzică. ”Melissa va începe clasa a 9-a la Londra, anul acesta, iar soția se va muta cu ea acolo. Va fi greu, dar prin copiii noștri îmi îndeplinesc și eu visurile. Noi am crescut împreună cu ei și suntem în continuare uniți. și fiul meu, care are 18 ani vrea să studieze tot muzica, la Londra, pe viitor”, l-au citat pe Alin Oprea cei de la Click.

Pentru a nu lăsa loc interpretărilor și jumătăților de adevăr, solistul trupei Talisman a  scris pe Facebook: NICIODATĂ! 

Am avut șansa să o cunosc, să mă îndrăgostesc de ea și să traiesc peste 20 de ani, alături de femeia de care nu am de gând să mă despart nici măcar după moarte. Vom găsi, cu ajutorul lui Dumnezeu, calea ca sufletele noastre să se regăsească și să călătorească împreună și dincolo de această viață.
Fetița noastră, Melissa, a fost admisă în acest an la cea mai valoroasă școală de muzică din lume, dar fiind minoră nu avea dreptul de a locui singură la Londra până la
 împlinirea vârstei de 16 ani. Cum nimic nu este mai important pentru noi decât fericirea copiilor noștri, am hotărât de comun acord cu Larisa, să fie ea cea care să o însoțească pe fetiță pentru un an de zile în Anglia. Această plecare temporară nu se numește ”despărțire” sau compromis, ea nu s-a produs ”din cauza copiilor” ci pentru copii, iar noi nu o considerăm un sacrificiu ci o binecuvântare. Soția mea nu ”se va muta” ci va locui acolo, iar eu mi-am propus să o vizitez căt mai des. LOVE FOREVER! ️‍

Iată încă un titlu jenant din așa-zisa presă mioritică, preluat de către toate publicațiile on-line și chiar de către unele televiziuni respectabile, numai și numai de dragul audienței ...”

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh