16
Ma, Apr
13 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

„Ne mişcăm popular" plini de energie şi bună dispoziţie. Azi s-a desfăşurat a III-a ediţie a campionatului de fotbal organizat de PMP Turda cu participarea a zece echipe de fotbal printre care şi echipa presei locale.
Socializarea membrilor și simpatizanților PMP nu s-a rezumat doar la fotbal, în paralel pregătindu-se un gulaș la ceaun. Acțiunea de azi a fost o continuare a altor acțiuni similare, prin intermediul cărora organizația PMP Turda devine una mai solidă, mai bine închegată, factorul uman fiind extrem de important în ecuația reușitelor.

Este consemnarea celor de la Partidul Mișcarea Populară Turda pe pagina lor de Facebook, referitoare la evenimentul derulat sâmbătă, 7 octombrie, pe terenul Ceramica din cadrul Bazei Sportive Municipale Turda. Într-adevăr, fotbalul, muzica și voia bună au fost realitățile care au ajutat la socializarea pusă la cale de conducerea PMP Turda. Dacă președintele filialei, Adrian Nap, și colegul său din Consiliul local Turda, Radu Zoltan au intrat în teren pentru a juca fotbal alături de colegii lor de partid dar și de simpatizanți sau invitați (cum ar fi jurnaliștii locali), celălalt consilier local, Emil Moldovan, a preferat să pună stăpânire pe ceaun, asumându-și deliciosul rezultat și primind complimentele celor care s-au îndestulat după efort.

PMP-iștii au fost vizitați, cu aceeași ocazie, de senatorul Vasile-Cristian Lungu, președinte al PMP Cluj, care a ținut să precizeze că  apreciază în mod deosebit activitatea organizației PMP Turda, care a reușit surpriza la alegerile locale din 5 iunie 2016, 13% din sufragii și obținând trei mandate de consilieri locali.

Președintele PMP Turda, consilierul local Adrian Nap, a mulțumit invitaților pentru participare și a dat asigurări că acest gen de întâlniri vor deveni o tradiție pentru PMP Turda.

La finalul partidelor de fotbal, senatorul  Lungu a fost cel care a înmânat diplome câștigătorilor, felicitați și de președintele PMP Turda, în aplauzele celor prezenți.

Aici aveți câteva fotografii de la două dintre partidele disputate

http://turdainfo.ro/index.php/galerii-foto/167-photos/12201-fotbalul-miscarea-populara-cu-final-iesit-din-ceaun

Iar și mai multe poze puteți vedea pe pagina de Facebook a Partidului Mișcarea Populară Turda.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh