10
Lun, Dec
39 New Articles

Turda
Typography

În perioada 22-24 octombrie 2017, în conformitate cu planul de activități al exercițiului de benchmarking la nivelul operatorilor regionali ai serviciului de alimentare cu apă și de canalizare aferent anului 2016, Centrul de Excelență pentru Benchmarking al Asociației Române a Apei (CEB – ARA) și BDO Business Advisory au organizat la Sinaia, județul Prahova, seminarul de benchmarking pentru prezentarea planurilor de acțiune si bunelor practici dedicat operatorilor regionali.

 

În cadrul seminarului au fost prezentate rezultatele analizei datelor la nivelul operatorilor regionali din anul 2016, studii de caz și implementarea planurilor de acțiune în domeniul instituțional, financiar și ethnic și bune practici identificate în activitatea curentă a operatorilor regionali. La seminar participă, alături de echipele de benchmarking ale operatorilor regionali, reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE), Ministerul Apelor și Pădurilor (MAP), Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC), Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) și BDO Business Advisory.

 

Serviciul Comunicare/PR    

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh