15
Sam, Dec
43 New Articles

Turda
Typography

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de vineri, 22 decembrie 2017, pe raza judeţului Cluj circulaţia se desfăşoară normal.

În condiţiile în care precipitaţiile sub formă de ninsoare au fost reduse din punct de vedere cantitativ, din cauza temperaturilor scăzute, unele drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei. Astfel, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de joi, 21 decembrie a.c., s-a intervenit cu 25 de utilaje pe 59 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza Loturilor 1 şi 3 - zona Huedin – Gilău şi zona Gherla – Dej. În acest context, pentru combaterea poleiului şi a gheţuşului a fost folosită o cantitate de 395 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza Loturilor 1 şi 3, la această oră se acţionează cu 16 utilaje, pe 40 de drumuri judeţene.

De asemenea, pe drumurile judeţene situate pe raza Lotului 2 - zona Turda, în cursul zilei de joi, 21 decembrie a.c., s-a intervenit  cu 10 utilaje pe 11 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, fiind folosită o cantitate de 171 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. La această oră se acţionează pe 4 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene .

De asemenea, în continuare se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh