12
Mie, Dec
38 New Articles

Turda
Typography

Poliția Locală Turda, informează cetățenii ca în perioada 18.12.2017 - 21.12.2017, a efectuat verificări în magazinele Metro Turda, Kaufland, Lidl, Profi și Penny Market,   în scopul protejării populației împotriva activităților comerciale ilicite acționând pe atât pe linia combaterii comercializării produselor alimentare neconforme cât și a afișajului prețurilor.

În urma controlului efectuat în unitățile mai sus menționate s-a constatat că agenții economici s-au conformat cerințelor legale, nu au fost identificate produse cu termen de valabilitate expirat, produsele au fost ambalate corespunzător iar prețurile sunt afișate conform procedurilor legale.  Îndeplinindu-se condițiile necesare pentru desfășurarea unui comerț legal, nu s-au aplicat sancțiuni contravenționale.

Totodată informăm cetățenii că agenții economici cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru a face față numărului mare de clienți și-au modificat orarul de funcționare conform OG 99/2000 –comercializare produselor și a serviciilor de piață.

Politia Locala Turda este permanent la dispoziția cetățenilor.

 

Contact: POLIȚIA LOCALA TURDA

   Tel:0264317303// 0731300903

  e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

Director Executiv,

MOLDOVAN VALER

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh