10
Lun, Dec
39 New Articles

Turda
Typography

Strategia de Dezvoltare Locală destinată comunităților marginalizate realizată de Primăria Municipiului Turda a fost admisă la finanțare! Lista a fost transmisă astăzi de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. Strategia a fost realizată în cadrul proiectului european “Turda – Oraș Incluziv” și așa cum am anunțat la lansarea acestui proiect, posibilitatea de a beneficia de cei 7 milioane de euro în urma implementării lui, a devenit realitate!

Strategia de Dezvoltare Locală destinată comunităților marginalizate, selectată la finanțare, prevede modernizare a drumurilor, reabilitări, construcții de locuințe sociale, utilități, formare profesională, programe “a doua șansă”, prevenția abandonului școlar, educație sanitară.

Proiectele vizează zonele urbane marginalizate, iar prin componenta de locuire (locuințele sociale) și prin componenta de formare, vizează întreg municipiul Turda.

În paralel, la nivelul municipiului Turda, desfășurăm și proiectul finanțat tot prin POCU, “CEPS Turda - Calitate, Egalitate și Prietenie în școlile din Turda”, în valoare de 1,4 milioane de euro.

 

Biroul de presă.

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh