18
Joi, Apr
19 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliția Locală Turda, informează turdenii că în acestă perioadă își va concentra atenția în locurile aglomerate (centre comerciale, pieţe, târguri) și în proximitatea bisericilor, unde urmează a se desfăşura slujbe religioase cu participarea unui public numeros, precum şi în zonele turistice - de agrement.

Printre măsurile care se vor pune în aplicare amintim:

  • Repartizarea corespunzătoare a dispozitivelor de siguranţă și ordine publică, în locurile cu fluenţă mare de public, locuri în care urmează a se desfăşura slujbele religioase.
  • Intensificarea activităţilor de prevenire şi combatere faptelor și actelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, a oricăror acţiuni de natură să impiedice sau să întrerupă desfăşurarea normală a slujbelor religioase.
  • Prezenţa activă a polițiștilor locali pe linie de circulație în intersecțiile și căile de acces din apropierea lăcaşurilor de cult şi zonele de agrement, prin dirijarea şi fluidizarea traficului rutier dar şi pentru prevenirea blocajelor rutiere și a accidentelor.

              Poliția Locală Turda, vă asigură că este permanent la dispoziția dumneavoastră în limita competențelor legale.

 

Contact: POLIȚIA LOCALA TURDA

Tel: 0264317303/ 0731300903

 

Cu respect,

DIRECTOR EXECUTIV

MOLDOVAN VALER

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh