19
Vi, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Centrul de Zi şi Centrul care oferă Îngrijire şi Asistenţă la Domiciliu din Municipiul Câmpia-Turzii a organizat în data de 8 septembrie 2011 un pelerinaj la Mănăstirea Remetea din judeţul Alba cu ocazia sărbătorii Naşterii Maicii Domnului, pelerinaj la care au participat 50 de vârstnici înscrişi în Centru.

Programul zilei a cuprins participarea la slujba religioasă, servirea prânzului oferit de mănăstire, plimbări în natură şi vizitarea locurilor sfinte din jurul mănăstirilor din zona.
Pe tot parcursul celebrării liturghiei religioase, vârstnicii s-au rugat îmreună cu preoţii şi călugăriţele şi s-au recules în faţa icoanelor sfinte din biserică.

Centrul de Zi şi Centrul care oferă Îngrijire şi Asistenţă la Domiciliu aduce muţumiri tuturor măicuţelor de la Mănăstirea Remetea, care au asigurat tot confortul acestui grup de vârstnici.
Actiunea a fost susţinută financiar de către Primăria Municipiului Câmpia-Turzii, în subordinea căreia funcţionează Centrul.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh