20
Sam, Apr
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Zeci de comentarii s-au adunat pe grupurile de Facebook, la postările Turda Info referitoare la lista cu străzile ce urmează a fi asfaltate și sursa banilor pentru aceste lucrări. Le considerăm tot atâtea mesaje transmise administrației Matei, așa că ne asigurăm că ele, doleanțele cetățenilor turdeni, ajung la cel care s-a angajat să le rezolve. Poate primim și un răspuns pentru fiecare, cine știe...

Iată câteva dintre mesajele clare:

Florentin Bucovineanu Panait cerna este in turda.!!!! Ea de cine apartine????? Apartine cumva de cluj sau de campia turziii.??? Este tot din turda domnule matei.si trebuia asfaltata de 6 ani???

Aurelia Tirnavean MA BUCUR MULT DL PRIMAR CA SE ASFALTEAZA 22 DEC NR 10

Lord Bylord Stefanie no facut in 4 ani ce o facut domnul Matei in 4 luni asa ca meria felicitat domnul Matei

Stelian Flores Juhas Daca acela este plan nu stiu ce sa spun despre voi desteptilor din primarie ,nu vad termene concret :a)la data x incepe la data z se termina ,cine sunt constructorii?Tipul de lucrarii ,refacere fundare sau doar cosmetizare cu un singur strat de asfalt.Va rog mult fiti mai transparenti si nu ne mai aburiti cu povesti.

Aurelia Tirnavean PE 22 DEC AU PUS NISTE PIETRIS ;;;;CE S AZIC ;;;ASTEPTAM S AVEDEM CE AM VOTATA

Crisan Florin Si Mihaela Idina Dar strada ana ipatescu nu face parte de turda santem in uniune asa ceva nu mai vezi.

Calinflorian Pop Interesant strada Petru Maior nu apare nicaieri,PARDON-era sa uit aceastra srada. ptr domnul primar nu trebuie asfaltata si modernizata deoarece ea figureaza ca si asfaltata de vreo 8-9 ani..Pedeasupra se platerste impozitul ca figursnd in clasa 1 de impozitare ce JAF PE FATA.NESIMTITI ce mai....

Arion Ioan Pe zona Turda Noua, v-ati spalat pe cap cu strada Rindunici si atit, in rest gropi, noroi si multe balti cind ploua !!! stau pe Racului din 1970 si de atunci nici un gram de asfalt nu sa turnat aici, tot timpul numai promisiuni am primit !!!

Maia Bote Va asteptam si pe str.Calarasi e dezastru !!!!

Iuăn Ciprian Orice ai face, nu-i poti multumi pe toti... In loc sa fiti fericiti ca se investeste si se atrag fonduri pentru infrastructura SI NU PENTRU NISTE LEBEDE SAU UN DRAPEL IMENS IN SENSURI GIRATORII, tot faceti pe nemultumitii. Daca se vor concretiza intr-adevar asfaltarile acestor 70 de strazi, eu ma declar super multumit. Ștefănuţă nici macar nu s-a gandit la astfel de lucruri, daramite sa demareze un astfel de plan!!

Edith Klaubert Si Drapelul e vesnic flendurit.....de ce trebuie investit de 3ori pe an in ceva ce s-a demonstrat de atatia ani ca nu este durabil.. nu rezista si gata.

Vasile Bondor Mulțumim d-le primar să aveți sănătate și putere să puteți duce la îndeplinire promisiunile făcute.

Adrian Diaconu Abureala veniti pe str Cinepisti dl Primar va asteapta DlPiper si oamenii

Iclenzan Alexandru Ce membru marcant Psd este din zonă?

Czakó Attila Micro III

 

Pom Pomisor Vreau s-o vad si pe asta facuta...faina poveste posa pe o lista....

Iclenzan Alexandru Păi luptati să aveți .!!!!

Andreea Ciungradi Semnături am adunat de vreo 3 ori de doua ori la fostul primar,chiar luna trecuta și am depus cerere cu semnaturile,în audiență am fost de vreo 6 ori la vechiul primar nimic nu sa întâmplat doar promisiuni așa că cu cine să luptăm cu morile de vânt?

Edith Klaubert Ani de zile "am cersit asfalt-asfalt-asfalt" fostului primar....degeaba..Cartier construit din '96...in Poiana. ..Ne-am obisnuit asa...doar cu ce am facut NOI -pietruit, spatiu verde amenajat- in fata portii, gazon in loc de trotuar- pentru ca inca nu se stie care va fi nivelul -speratului asfalt-...Nu santem nici acum "pe lista sperantelor"...

Maria Dragoste Chiar nu s-a gandit nimeni sa rezolve problema trotuarelor de pe strada Constructorilor?Se asteapta sa se intample o tragedie??

Aron Misaras Va multumesc.

Symyon Soporan Cartierul primaveri la,m uitat ???????? Ie bine asa cum e ....

 

Adriana Deac Este pe lista si curtea dintre str.G-ral Dragalina nr.48 si str.Ioan Rațiu? Multumesc

Stelian Flores Juhas Daca acela este plan nu stiu ce sa spun despre voi desteptilor din primarie ,nu vad termene concret :a)la data x incepe la data z se termina ,cine sunt constructorii?Tipul de lucrarii ,refacere fundare sau doar cosmetizare cu un singur strat de asfalt.Va rog mult fiti mai transparenti si nu ne mai aburiti cu povesti. Fratilor ala e plan ?Gargara cu inghetata sau frectie la picior de lemn se numeste. Foarte bine ar fi .Dar au trecut atatia ani si nu au facut aproape nimic. Sunt turdean si eu la 4 generatie dar va rog luati planul urbanistic al orasului si vedeti cate strazi figureaza ca si asfaltate.

Estera Sas Va rugam sa veniti acum dupa atatea ploi pe str.Macilor nr.3,5,7,9,sa filmati baltile .Numai undite ne mai trebuie si putem pescui.

Nicolae Sarosi TREBUIE SA AVEM PUTINA RABDARE NU SE POATE FACE TOTUL INTRO ZI

 

Pin It

Comments   

# Melania Sipos 2017-07-27 23:10
Si iarăși spun str. Sirenei e declarată asfaltată, dar nu e toată, a mai rămas un capăt de stradă, care nu e asfaltat și de 3 ani ni se promite xa o sa se termine. Și d-voastra d-kw primar faceți la fel?
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh