16
Ma, Apr
13 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Reunit în ședință ordinară, plenul forului administrativ județean a aprobat luni, 28 august a.c., proiectul de hotărâre inițiat de Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, privind suplimentarea listei drumurilor județene pe care se execută lucrări de întreținere curentă și periodică, respectiv alocarea de noi fonduri pentru refacerea infrastructurii județene pe care se execută în prezent lucrări de modernizare și reabilitare.

În acest sens, în ceea ce privește lista drumurilor județene vizate de lucrări de întreținere, urmare a evaluării realizate în teren de o echipă de experți ai Consiliului Județean, s-a hotărât suplimentarea acesteia cu alte patru sectoare pe care să se execute lucrări de reparații, respectiv DJ 103G Săndulești – DJ 107L, DJ 108C DN1 - Mânăstireni, DJ 161K DN16 - Bărai și DJ 107T Măguri Răcătău - Măguri. Decizia reparării acestor drumuri a fost determinată atât de starea avansată de degradare cât și de necesitatea continuării și finalizării lucrărilor de întreținere deja începute pe aceste tronsoane în cursului anului 2016.

Mă bucur să pot anunța clujenii că patru noi drumuri județene vor beneficia extrem de curând de lucrări de întreținere și că am reușit, totodată, suplimentarea fondurilor alocate pentru lucrările ample de investiții executate în profunzimea drumurilor. Sunt ferm convins că beneficiile ce vor rezulta, legate de accelerarea dezvoltării economico-sociale, se vor vedea extrem de rapid”, a declarat Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Totodată, în ceea ce privește lucrările complexe de reabilitare și modernizare aflate în plină derulare pe drumurile județene, Consiliul Județean a alocat suplimentar suma de 4.450.663,44 lei ca urmare a decontării situațiilor de lucrări finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (P.N.D.L.).

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh