20
Joi, Sep
32 New Articles

De la cititori
Typography

Mai mulți cititori de pe strada Lotus din Turda ne-au trimis mesaje critice la adresa Poliției Locale, referitoare la modul cum angajații acesteia își fac datoria. Unul dintre cititori afirmă, nici mai mult, nici mai puțin, că „siguranța participanților la trafic este periclitată de lipsa de atitudine a Poliției Locale Turda”. Cititorii ne semnalează ocuparea unui sens de mers de pe acea stradă cu automobile parcate pe locuri unde oprirea este interzisă (în fotografiile primite de la cititori se vede indicatorul respectiv), dificultatea cu care se circulă fiind accentuată și de faptul că vorbim de o stradă suficient de îngustă încât pericolele să fie multiple.

Redăm mai jos una dintre sesizările primite de la un locatar al străzii: „Este inadmisibil!  Siguranța participanților la trafic este periclitata de lipsa de atitudine a Politiei Locale. Am făcut sesizare și nu s-a remediat în spre bine situația, în plus agenții Poliției locale stau aproape zilnic la 50 m distanță, pe strada Macilor, pentru sancționarea conducătorilor auto care circulă pe sens interzis dar se fac că nu observa aceasta situație”, se plânge cititorul nostru.

Atașăm și un set de fotografii primite de la cititorul nostru, cu speranța că Poliția Locală va lua atitudine și vom primi un mesaj pozitiv, în acest sens, de la turdenii de pe strada Lotus.

 

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh