29
Vi, Mar
19 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda a organizat marți, 11 aprilie 2017, prima ediție a Târgului de Paști, eveniment cultural care își propune să devină tradițional în cadrul instituției școlare. Programul manifestării a cuprins, pe lângă cuvintele unor îndrumători spirituali din rândul diferitelor culte religioase creștine reprezentate în școală, și momente muzicale susținute de grupul

vocal-instrumental ”Maranata”, de corul de copii al Bisericii ”Alfa și Omega” precum și de un grup de patru soliste din cadrul corului ”Simbol” al Catedralei Ortodoxe. 

Copiii și adulții prezenți au aflat detalii despre tehnica încondeierii tradiționale a ouălor și au avut apoi prilejul de a cumpăra obiecte cu specific pascal realizate de elevii școlii. Evenimentul, realizat în colaborare cu Asociația SOS, a avut rolul de a oferi tuturor celor prezenți prilejul de a-și deschide sufletele pentru a primi încă de acum un strop din lumina marii sărbători creștine care se apropie.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh