19
Vi, Apr
20 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În organizarea celor de la Casa de Cultură Turda, micuții turdeni s-au putut distra în cadrul unor activități de tipul „vânătoarea de ouă” ascunse de „Iepurașul de Paște”. Acțiunea s-a desfășurat în Parcul Tineretului din Turda, curățit și gătit de sărbătoare de cei de la Compania de Apă Arieș, care au adoptat acest spațiu verde.

La scena din parc, un grup de animatori, costumați nu doar în iepurași ci și în personaje îndrăgite din desene animate, i-au încântat pe micuții de la grădinițele din oraș, însoțiți de educatoare dar și de părinți ori bunici. Preșcolarii au avut și ei, minutele lor de popularitate, când au evoluat pe scenă, fiind aplaudați și încurajați de spectatori. Și au fost momente de dans, de poezie, dar și de cântec  ș i joc popular. Alți micuți au excelat în desene pe asfalt, iar alții au pictat cu aceeași temă: Paștele.

Vânătoarea de ouă de ciocolată a fost organizată pentru fiecare Grădiniță în parte. La un moment dat a fost prezent alături de micuți și părinții acestora primarul Cristian Matei, care a dezvăluit c plănuiește organizarea a cât mai multor astfel de manifestări distractive pentru cei mai micuți dintre „artiștii” turdeni, urându-le, totodată, celor prezenți, „Sărbători Fericite!”

 

Aveți aici o galerie foto de la eveniment: http://turdainfo.ro/index.php/galerii-foto/167-photos/10652-vanatoarea-de-oua-la-turda-12-aprilie-2017

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh