25
Joi, Apr
6 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

17 Mai 2017 - Final de Campanie Umanitară „Zâmbetul din cutiuţă”, ediţia a V-a!

 

Ce poate fi mai frumos decât să vezi solidaritatea oamenilor pentru o cauză nobilă.   

“Zâmbetul din cutiuţă” este o amplă campanie umanitară realizată de Asociaţia Împreună pentru Voi în colaborare cu Grădiniţele Poiana cu Castani, Dr. I. Raţiu, Sf. Maria, Prichindelul Isteţ, Căsuţa Piticilor, Biblioteca Municipală Teodor Murăşanu şi Şcolile Teodor Murăşanu, Avram Iancu, Ioan Opriş şi Horea, Cloşca şi Crişan (partenerii campaniei).

„Zâmbetul din cutiuţă” este bucuria pe care o putem dărui împreună, printr-o donaţie, copiilor cu situaţie materială deficitară din Turda şi împrejurimi.

În perioada 2-15 mai 2017 copiii, părinţii şi cadrele didactice de la grădiniţele şi şcolile menţionate mai sus s-au mobilizat şi au răspuns prezent dorinţei noastre de a lumina chipul unor copii “minunaţi”, de a se bucura de zâmbetul venit dintr-o cutie.

Copiii au pregătit şi donat cutii cu dulciuri, rechizite şcolare, jucării, ghiozdane, cărţi, jocuri, produse de igienă, haine astfel:

  • Grădiniţa Poiana cu Castani – 12 cutii
  • Grădiniţa Dr. I. Raţiu – 16 cutii
  • Grădiniţa Sf. Maria – 17 cutii
  • Grădiniţa Prichindelul Isteţ – 39 cutii
  • Grădiniţa Căsuţa Piticilor – 30 cutii
  • Şcoala Teodor Murăşanu – 76 cutii
  • Şcoala Avram Iancu - 16 cutii
  • Şcoala Ioan Opriş – 24 cutii
  • Şcoala Horea, Cloşca şi Crişan – 70 cutii
  • Colaboratori / voluntari – 5 cutii

Cutiile care conţineau doar haine şi jucării au fost desfăcute iar obiectele redistribuite în alte cutii.  La finalul acestei operaţiuni au rezultat 200 de cutii “zâmbitoare”.

Ele vor ajunge la beneficiari în perioada 17 - 24 mai 2017, cu câteva zile înainte de 1 Iunie, ziua Internaţională a Copilului, ziua în care fiecare copil are dreptul să fie fericit.

Nu putem salva lumea cu o cutie zâmbitoare care conţine diverse lucruri, dar cu siguranţă putem aduce un zâmbet de bucurie pe chipul unui copil!

Acest lucru contează enorm!  
Singura frumuseţe care nu se ofileşte niciodată este frumuseţea sufletească. Oamenii frumoşi sufleteşte nu vor să fie vizibili, nu vor o imagine şi nu îşi doresc recompense. Gesturile lor sunt izbăvitoare pentru alţii.


Tuturor celor implicaţi - copii, părinţi, cadre didactice, tuturor persoanelor care au fost alături de noi le mulţumim pentru susţinere. Împreună cu ei mergem mai departe în ceea ce a devenit misiunea                                                                                                                    noastră – să aducem un zâmbet pe chipul unor copii.

De asemenea mulţumim şi presei locale care este alături de noi de fiecare dată prin publicarea imaginilor pe site-urile de mediatizare pe care le coordonează, făcând posibilă transmiterea informaţiilor noastre şi către alte persoane. 

Campania Umanitară “Zâmbetul din cutiuţă” face parte din Proiectul Educaţional Local Zâmbet de copil – o lume de poveste!

 

Vă mulţumim pentru sprijin! Împreună este mai uşor!
Asociaţia Împreună pentru Voi!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh