20
Sam, Oct
25 New Articles

Educație
Typography

 comunicat-salina-1-iunie-11 Iunie ofera anual un prilej de mare bucurie de intalnire a celor mari cu cei mici, nu doar prin intermediul unor cadouri ci si prin participarea impreuna la actiuni si evenimente atractive pentru copii si aducatoare de amintiri pentru cei mari.

Un astfel de prilej a fost oferit de Salina Turda in colaborare cu Primaria Turda si Compania de Apa Aries celor peste 2.400 de vizitatori  care i-au trecut pragul in aceasta zi, de a se bucura in interiorul salinei de intalnirea cu personaje favorite din desene animate care i-au invatat pe copii sa deseneze, le-au oferit baloane modelate in diverse forme, i-au pictat pe fata si le-au oferit multe jocuri atractive, pe un fundal muzical cu cantece pentru copii.

 

comunicat-salina-1-iunie-2comunicat-salina-1-iunie- 3comunicat-salina-1-iunie- 4comunicat-salina-1-iunie- 4comunicat-salina-1-iunie-5comunicat-salina-1-iunie-6comunicat-salina-1-iunie-7comunicat-salina-1-iunie-8comunicat-salina-1-iunie-10comunicat-salina-1-iunie-12comunicat-salina-1-iunie-13

comunicat-salina-1-iunie-9comunicat-salina-1-iunie-11

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh