19
Vi, Apr
20 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

zambetul-din-cutiutaCunoştem cu toţii că sunt copii care nu îşi cunosc părinţii, copii care nu au simţit căldura unui cămin părintesc, copii sărmani, copii care au nevoie de ajutorul nostru. Acum le putem oferi un zâmbet, o bucurie, căldura sufletească, un mic ajutor. Pentru noi, cei cu posibilităti, nu este mult, dar….pentru cei ce nu au este Enorm. Fii alaturi de noi şi participă la Campania Umanitară “Zâmbetul din Cutiuta”, ediţia a II-a, desfăşurată în parteneriat cu grădiniţele Poiana cu Castani, Sfânta Maria, Prichindelul Isteţ şi Biblioteca Municipală Teodor Murăşanu.

În perioada 24 martie – 09 aprilie 2014, în grădiniţele mai sus menţionate se vor aduna jucării, hăinuţe, rechizite şcolare si alte lucruri oferite de copiii mărinimoşi.

Beneficiarii Campaniei „Zâmbetul din cutiuţă” 2014 sunt copiii de la Grădiniţa Sociala Acoperământul Maicii Domnului, Şcoala Waldorf, Mănăstrirea Dumbrava şi câţiva copii din Ocna Mureş şi Comuna Mihai Viteazu.

Această campanie umanitara a debutat anul trecut în luna aprilie cu proiectul «Să zâmbim împreună». Atunci  Asociaţia Împreună pentru Voi a reuşit să strângă, cu ajutorul copiilor, părinţilor şi cadrelor didactie de la grădiniţele Poiana cu Castani, Sfânta Maria, Dr. I. Raţiu, Prichindelul Isteţ şi Căsuţa Piticilor, saci întregi cu jucării, rechizite şcolare, dulciuri şi hăinuţe care au ajuns la peste 100 de copii sărmani de la Gradiniţa Sociala Acoperământul Maicii Domnului, Mănăstirea Dumbrava, şi de la “Asociaţia Copiilor Speciali” – Găeşti.

“Succesul”campaniei de anul trecut ne-a oferit încrederea că şi anul acesta putem reuşi să ajutăm împreună cel puţin la fel de mulţi copii. Ne-am bucurat să vedem ca există foarte mulţi copii şi părinţi care susţin aceste campanii umanitare şi care doresc să aducă un zâmbet pe buzele altor copii.

O campanie umanitara se rezolvă numai cu implicarea noastră directă ca mamă, tată, frate, soră, prieten... şi cred că putem schimba ceva dacă ne implicăm direct, dar mai ales dacă luăm iniţiativă!

Pot spune că…  SE POATE atunci când oamenii işi doresc acest lucru, când din multul sau puţinul pe care-l au pot ajuta şi alte suflete, când binele nevăzut şi neauzit, devine văzut şi auzit, şi mai ales când NE PASĂ de copiii sărmani.

NU UITAŢI….visul unui copil cu situaţie materială deficitară poate deveni realitate doar cu ajutorul oamenilor cu INIMA MARE!

Fii alături de noi! Ajută-ne să redăm împreună cel putin pentru o zi bucuria şi zâmbetul firesc al copiilor sărmani.

Ajută-ne ca efortul fiecăruia dintre noi să se vadă şi să devină contagios!

Asociaţia Împreuna pentru Voi mulţumeşte tuturor celor care se vor implica în această Campanie Umanitară!

 

Dana Paşca

 

Beneficiarii campaniei vor intra in posesia “Cutiuţelor zâmbitoare” joi – 10 aprilie, de la ora 10.30 J

Locaţia: Holul din incinta Internatului Liceului Liviu  Rebreanu.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh