25
Joi, Apr
6 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

carnaval-1Miercuri, 13 noiembrie 2013, o seară cu mulți de 13, a fost momentul în care Cantina Liceului Teoretic ”Liviu Rebreanu” s-a umplut de vrăjitoare, morți umblători, pirați înspăimântători dar și cu prinți și prințese, îngerași sau alte personaje de poveste. În costumele respective puteai regăsi pe drăgălașii elevi ai Școlii Gimnaziale ”Ioan Opriș”, care adoră distracția la care sunt invitați o dată pe an, cu ocazia ”Carnavalului celor mici” organizat de Asociația Împreună pentru Voi.


carnaval-2O manifestarea devenită, iată, tradițională, întrucât a ajuns la cea de-a IV-a ediție, găzduită, tot prin tradiție, în aceeași locație, cantina Liceului Teoretic „Liviu Rebreanu” din Turda. Miercuri a fost seara elevilor de la Școala Gimnazială „Ioan Opriș” care au fost prezenți în număr foarte mare. Pe lângă cei 170 de elevi anunțați, ”s-au lipit” ca timbrul pe scrisoare și frățiori sau surioare ale acestora, astfel că numărul copiilor care, costumați în personajele îndrăgite de ei, au dansat și au cântat, petrecând pe cinste două ore și jumătate. Au fost ajutați de președinta Asociației Împreună pentru Voi, Dana Pașca, dar și de colaboratorii săi apropiați de la Fun Kids. S-au acordat cinci premii pentru costumație fetelor iar cinci premii băieților care s-au întrecut în etalarea costumelor și toaletelor. Jurizarea a fost făcută de doi elevi, Andrada și Andrei, de la Școlile Gimnaziale ”Avram Iancu” și ”Horea, Cloșca și Crișan”. Distracția a fost închisă de momentul alegerii a câte unui Miss și Mister Carnaval, după care fiecare participant a plecat cu o diplomă de participare și dulciuri.

carnaval-3Joi seara, alți 150 de elevi, de această dată de la Școlile Gimnaziale „Avram Iancu” şi „Horea, Cloşca şi Crişan” erau programați pentru a petrece câteva ore de distracție după aceeași rețetă. Fiecare participant a primit un bilet pentru a participa la o tombolă cu premii numeroase și variate, iar în luna decembrie toţi participanţii la Carnavalul celor mici” vor participa la marea extragere de Crăciun, pentru câștigarea unui smartphone.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh