29
Vi, Mar
19 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Școala Gimnazială „Avram Iancu” Turda  a primit Certificatul European de Calitate 2017, pentru activitatea deosebită în cadrul Proiectului eTwinning AVAP- Artă, Veselie, Armonie, Prietenie.

Proiectul AVAP - un proiect de colaborare europeană eTwinning, a constituit ocazia de a aborda domeniul artistico-plastic într-un mod inedit. Toate activitățile desfășurate au purtat amprenta TIC: de la instrumentele oferite de spațiul proiectului, Twinspace, până la rețele de socializare, email, servicii Google sau Yahoo.

Participarea elevilor la proiectul AVAP, implementat în anul şcolar 2016-2017, le-a oferit acestora un alt tip de educaţie, diferit de cel tradiţional, contribuind la îmbunătăţirea actului educaţional şi oferind o modalitate eficientă de abordare a educaţiei secolului în care trăim.

    Ca produs final al proiectului, s-a realizat o expoziţie cu lucrările copiilor: „Culoare mişcare şi lumină”, găzduită de Clubul Copiilor din Turda şi coordonată de către domnii profesori: Finica Bodea, Gabriela Crişan, Cristina Ciurtin şi Alin Bîlc. Această expoziţie a fost, fără îndoială cel mai eficient instrument de promovare a lucrărilor finale din cadrul proiectului AVAP.

 

 Prof inv.primar

Cristina-Maria Ciurtin și Finica Bodea

Aici puteți viziona fotografii de la vernisajul expoziției: http://turdainfo.ro/index.php/ionel3/12331-expozitia-culoare-miscare-si-lumina-la-clubul-copiilor-turda

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh