28
Joi, Mar
20 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Școala Gimnazială „Teodor Murășanu” organizează sâmbătă, 26.05.2018, începând cu ora 10, la Teatrul „Aureliu Manea”, finala ediției a XVI-a a Festivalului de Teatru pentru Elevi „Alter Ego”.

Partenerii festivalului sunt: Primăria Municipiului Turda, Salina Turda, Teatrul „Aureliu Manea”, Colegiul ,,Emil Negruțiu” Turda, Biblioteca Municipală „Teodor Murășanu” și Școala Gimnazială „Horea, Cloșca și Crișan” Turda.
​Competiția teatrală din acest an a avut la start un număr de 22 de spectacole pregătite de elevi din ciclul primar și gimnazial din diverse părți ale țării. În etapa finală, în urma unei preselecții, s-au calificat 11 spectacole ce vor putea fi vizionate pe scena teatrului turdean.
​Elevii turdeni participă în finală cu trei spectacole reprezentând școlile „Teodor Murășanu”, „Andrei Șaguna” și „Horea, Cloșca și Crișan”.

Intrarea în sala de spectacole va fi liberă.


Coordonator proiect:

prof. Octavian Gruian


Director Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu”:

 prof. Gianina Silvia Matei

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh