19
Vi, Apr
20 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Doar trei note de 10 la Bacalaureatul 2018, în județul Cluj. Însă unul dintre aceste minunate rezultate este al absolventei Iulia Andreea Drăgan, de la Colegiul Național Mihai Viteazul din Turda, nimeni alta decât șefa promoției 2014-2018 de la cea mai prestigioasă instituție din domeniul educației turdene.

Din Câmpia Turzii, cea mai mare notă este 9,96, a absolventei Teodora Alexandra Dan (nota 10 la Limba și Literatura Română!), urmată de cea de-a treia notă din zona noastră, care aparține Ioanei Maria Oprea (10 la Istorie și la Sociologie), cu 9,95, ambele absolvente ale Liceului Teoretic Pavel Dan din Câmpia Turzii.

Într-un clasament al zonei Turda-Câmpia Turzii, al rezultatelor la Bac, pe poziția a patra se situează tot o fostă elevă a ale Liceului Teoretic Pavel Dan din Câmpia Turzii, Andreea Felicia Florea (nota 10 la Matematica si la Fizica), cu 9,91, iar pe locul 5, Ioana Larisa Nițan (nota 10 la Istorie și Logică), cu 9,90, absolventă a aceleiași instituții liceale din Câmpia Turzii.

Primele 10 note sunt completate de Cristina Călugăr -  CNMV Turda (nota 10 la Română!), cu 9,86, Bianca Cozmina Chiorean - L.T.P.D. Câmpia Turzii (nota 10 la Istorie și Logică), cu 9,85, Ioana Andreea Surdu - L.T.P.D. Câmpia Turzii  (nota 10 la Română!), cu 9,81, Darius Gabriel Bocoș -  Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu” Turda (nota 10 la Chimie), cu 9,80 și Claudia Andreea Fizeșan, - CNMV Turda (10 la Anatomie), cu 9,78.

Toate rezultatele sesiunii de vară a Bacalaureatului 2018 pot fi consultate la adresa: http://bacalaureat.edu.ro/IndexHarta.aspx

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh