19
Vi, Apr
20 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

La finalul ediției din acest an a Concursului Interjudețean de Matematică și Informatică Marian Țarină, profesorul de matematică Ioan Groza a fost premiat cu Trofeul Excelenței, o recunoaștere a meritelor acestui dascăl de excepție, a cărui muncă de-a lungul a aproape patru decenii de activitate s-a văzut prin generațiile de elevi foarte buni la materia regină a științelor exacte.

Actualul director al Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Turda a făcut parte la ultimele ediții, din comisia organizatoare a prestigiosului concurs găzduit de Trofeul-ExceleneiColegiul Național Mihai Viteazul Turda.

Este și unul dintre motivele pentru care directorul Colegiului Național Mihai Viteazul Turda,  Gheorghe Lobonț, a ținut să-i înmâneze „Trofeul Excelenţei” și să rostească, din inimă, următoarele cuvinte: „Se acordă domnului profesor  Ioan Groza, director al Şcolii Gimnaziale ,,Avram Iancu”  Turda, care a slujit şcoala de matematică din Turda cu dăruire, cu pasiune și competență, pe toate treptele ierarhiei didactice. Domnia sa întruchipează personalitatea unui dascăl de mare valoare, de o înaltă ţinută academică, reuşind să transmită, prin entuziasmul său, dorinţa de autodepăşire tuturor celor pe care i-a îndrumat de-a lungul carierei sale”, a afirmat profesorul Gheorghe Lobonț în aplauzele asistenței.

 

Profesorul Ioan Groza s-a remarcat de-a lungul prodigioasei sale cariere de profesor și director de școală prin rezultate excepționale obținute de elevii săi, dintre care foarte mulți au ajuns să studieze la Universități prestigioase din țară și străinătate, unii dintre ei ajungând ingineri sau matematicieni cunoscuți în acest domeniu.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh