19
Vi, Apr
20 New Articles

Gastronomie
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Vă prezint astăzi o modalitate de preparare a ouălor ochiuri, un pic mai altfel, in sos roșu, picant cât vă place.  INGREDIENTE (2 portii): 4 ouă  400 gr sos de roșii 1/2 ceapă 1 ardei uite, roșu frunze de busuioc 1 catel usturoi  30 ml ulei măsline  sare si piper 

Citește mai mult din acest articol

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh