15
Lun, Oct
46 New Articles

Gastronomie
Typography

Nu mai preparasem de ceva vreme ficăței de pasăre cu ceapă, aproape ca uitasem cât de buni sunt. INGREDIENTE (2 porții): 300 gr ficăței de pasăre 2 cepe albe, mari 2 linguri ulei  1 lingură unt 2 frunze de salvie proaspătă  sare și piper 20 ml oțet de vin roșu MOD DE PREPARARE: Spălați si […]

Citește mai mult din acest articol

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh