15
Sam, Dec
43 New Articles

Gastronomie
Typography

De toamnă.

NGREDIENTE (4 portii):

  • 350 gr dovleac placintar, cantitate neta
  • 2 cartofi mijlocii, rosii
  • 1 ceapa alba
  • 1 crenguta rozmarin proaspat
  • 1 catel de usturoi
  • 40 ml ulei masline
  • 350 ml apa
  • sare
  • ulei de dovleac,sau smantana de gatit, si seminte de bostan, pentru decor

Citește mai mult din acest articol

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh