21
Dum, Oct
25 New Articles

POLIȚIA
Typography

Poliția Locală Turda, acționează permanent în scopul protejării populației împotriva activităților comerciale ilicite, atât pe linia combaterii comercializării produselor alimentare neconforme dar și a fenomenului de a face comerț ilegal în detrimentul producătorilor agricoli.

Astfel, în  perioada 13 - 17.11.2017,  poliţiştii locali  pe linie de control comercial au participat la o amplă acţiune de verificare a agenţilor  economici de pe raza municipiului.

Au fost verificate 12 magazine din cartierul Poiana, Micro III și zona industrială cu activitate de alimentatie public. In urma controlului s-au identificat următoarele neregului:

  • lipsa verificărilor metrologice pentru cântare;
  • neafişarea preţurilor pentru unele produse expuse spre  comercializare;
  • produse alimentare cu termen de valabilitate expirat și produse neconforme.

Pentru neregulile constatate, agenții economici au fost sancționați pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, cu amendă contravențională, în valoare de 1.000 lei, iar conform prevederilor aceluiași act normativ, s-a dispus  confiscarea în scopul distrugerii a 126 produse alimentare cu termen de valabilitate expirat, constând în produse preparate din carne, produse lactate, paste făinoase și dulciuri.

 

Contact: POLIȚIA LOCALA TURDA

   Tel:0264317303// 0731300903

   e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Director Executiv,

MOLDOVAN VALER

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh