18
Joi, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a participat la ceremonia oficială dedicată Zilei Naţionale a României. Blocul de defilare al Ministerului Afacerilor Interne a fost deschis de către instituţia noastră.

Au fost prezentate autospecialele şi motocicleta aflate în dotarea structurilor poliției rutiere, echipate cu mijloace de comunicaţii, de avertizare sonoră şi luminoasă, pentru circulaţie în regim prioritar şi intervenţie la locul producerii accidentelor rutiere.

De asemenea, au fost prezentate autospecialele aflate în dotarea structurilor de ordine publică, judiciar şi criminalistic. Laboratorul criminalistic este destinat cercetării la fața locului și are, printre alte facilități specifice domeniului, truse criminalistice folosite pentru ridicarea tuturor categoriilor de urme și evaluarea acestora.

Autospecialele aflate în dotarea Serviciului Acţiuni Speciale, prevăzute cu echipamente speciale de executare a misiunilor de intervenţie rapidă şi intervenţie pirotehnică, au fost prezentate, de asemenea, la paradă. La defilare au participat și câinii specializaţi în detectarea explozivilor şi cei antrenaţi pentru misiuni de patrulare și intervenție.   

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Naţionale a României, în cadrul unei şedinţe festive, 30 de poliţişti clujeni au fost înaintaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, pentru rezultatele profesionale deosebite obţinute în anul 2018. Conducerea inspectoratului le-a adresat felicitări şi le-a urat succes, în continuare!

La mulţi ani, România!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh