19
Vi, Apr
20 New Articles

Salina Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

tenis-de-masa-salina-2015-2

Societatea Turda Salina Durgău S.A. a organizat o nouă ediție a evenimentului sportiv Cupa Salina Turda - tenis de masă. Evenimentul s-a desfăşurat sâmbătă, 14 februarie, în Salina Turda, pe terenul de sport din incinta minei Rudolf, începând cu ora 10.00. La competiție au luat startul peste 50 de iubitori ai acestui sport, care și-au disputat întâietatea timp de mai multe ore.

Radu Şerban, organizator din partea AMATuR Romania ne-a declarat: ”Cupa Salina Turda este la a treia ediţie care se desfăşoară în acest loc foarte frumos, se joacă grupe inferioare, grupe superioare şi după aceea eliminatoriu. Aceste ediţii au fost în colaborare şi cu ajutorul Primăriei Turda şi a Salinei Turda, cărora le mulţumim pe această cale.

tenis-de-masa-salina-2015-3Sperăm să putem organiza în fiecare an acest turneu unde toată lumea câştigă. Sportivii câştigă câteva ore în salină şi aparatul respirator are de câştigat, facem mişcare, o mişcare bună, de plăcere, şi, bineînţeles, vor merge acasă oamenii şi vor spune ce condiţii excepţionale sunt aici la Salina Turda”, este convins organizatorul competiției, Radu Șerban.

După două ediții foarte reușite, iată că a sosit și cea de-a treia, care trebuia, nu-i așa. să țină ”ștacheta” ridicată. Iată ce nea declarat Simona Baciu, directorul general al Turda Salina Durgău: ”Astăzi, într-o zi frumoasă de sâmbătă, de februarie, am avut plăcerea de a organiza un turneu împreună cu colegii din departamentul de organizări evenimente şi împreună cu domnul Radu Şerban de la asociaţia celor pasionaţi de tenis de masă, această ediţie a Cupei Salina Turda. A fost o plăcere să particip la organizarea acestui eveniment, a fost o plăcere să-i cunosc de dimineaţă pe participanţi, după cum aţi văzut participanţii sunt atât din Turda, Câmpia Turzii, Cluj, cât şi din Vatra Dornei, Braşov. Oamenii pasionaţi de tenis de masă au înţeles să se adune la Turda în această zi”, a spus Simona Baciu.tenis-de-masa-salina-2015-1

Pin It