22
Sam, Sep
48 New Articles

Politic
Typography

Așa cum am mai scris, incapabil să rezolve problema deșeurilor menajere, la al doilea mandat, președintele Consiliului Județean, Alin Păunel Tișe, vede „roșu”în fața ochilor de fiecare dată când are de-a face cu un demnitar pesedist. Azi a răbufnit, printr-un comunicat de presă scris parcă de vreun ziarist de la „Cancan”, cășunându-i pe ministrul Mediului: 

„Nemernicia la rang de ministru.

Vom formula plângere penală împotriva Ministrului Mediului și a comisarilor Gărzii de Mediu.

 

În legătură cu problemele de la Pata Rât, Consiliul Județean a luat urgent toate măsurile dispuse prin Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Unele măsuri au fost imediate iar altele, stabilite cu termene, precum 2 octombrie 2017, sunt în implementare. 

Problemele de la Pata Rât există de 70 de ani, iar acum Consiliul Județean Cluj încearcă să închidă definitiv și să ecologizeze această rampă.

Mai mult, Garda Națională de Mediu a efectuat un control în data de 31.08.2017 când a stabilit, de asemenea, măsuri de implementat (cu termen!!!) pe care Consiliul Județean Cluj le -a respectat întocmai.

Surpriza a fost că în data de 14.09.2017, Ministrul Mediului, incompetenta Graţiela Leocadia Gavrilescu, a instigat Garda de Mediu să anuleze termenele și măsurile propuse de această instituție și să aplice în mod abuziv alte sancțiuni.

Asta, în loc să se implice activ în rezolvarea problemei care este a României, nu doar a Clujului. Asta, în condițiile în care, în țară, există rampe neconforme în procedură de infrigement și ministrul incompetent nu e preocupat de ele.

Rampa de la Pata Rât este 90 % închisă și spre finalizare.

Abuzul făcut de incompetenta ministră care a instigat și a făcut presiuni asupra comisarilor Gărzii de Mediu (amenințându-i cu destituirea) nu poate rămâne fără consecințe. 

Consiliul Județean Cluj va formula plângere penală împotriva Ministrului Mediului și a comisarilor Gărzii de Mediu”, este conținutul comunicatului de presă semnat de Păunel Tișe.

Tișe nu este la prima ieșire de acest fel, jignirile devenind un obicei pentru el, după ce în urmă cu câteva săptămâni l-a făcut în fel și chip pe prefectul Județului Cluj.

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh