18
Joi, Apr
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sorin Săveanu, fostul viceprimar al municipiului Turda, fost director al Industria Sârmei Câmpia Turzii, Compania de Apă Arieș și al Punctului de lucru Turda al SC Electrica Distribuție Transilvania Nord SA, așa cum singur mărturisește, s-a retras din „viața profesională operațională” și... s-a apucat de scris.

Așa a luat ființă, virtual, Blogul lui Sorin Săveanu – „Administrația locală... din interior”.

„Desigur, nu am nici un fel de pretentie literara dar consider ca am cam inteles actiunile si mai ales nuantele sau, mai pe sleau, de ce s-au intamplat (si inca se intampla) unele lucruri care nu ar trebui sa se intample precum si de ce nu s-au intamplat (si nici acum nu se intampla) unele lucruri care ar trebui sa se intample. Ah...am uitat ceva: blogul se numeste "Administratia publica locala...din interior"-cred ca titlul lasa de inteles ce va urma. Bineinteles ca baza istorioarelor mele va fi despre urbea mea natala Turda dar nu vor lipsi nici localitatile limitrofe pe care le cunosc foarte bine atat geografic cat si relational deoarece am coordonat candva alimentarea cu apa si apoi energie electrica a intregii zone Turda-Campia Turzii”, a scris Sorin Săveanu pe Facebook, odată cu distribuirea primei postări de pe blog, una care se referă la o problemă mare interes: Centura ocolitoarea municipiului Turda,

Cei care doresc să vadă ce spune fostul viceprimar, vajnic liberal turdean, despre acest subiect controversat, pot să acceseze următorul link: https://sorinsaveanu.wordpress.com/

Ca o considerație personală, considerăm că demersul lui Sorin Săveanu este unul bine venit. Larga sa experiență și memoria fenomenală pot să ajute societatea turdeană prin dezvăluirile pe care suntem siguri că le va face, întru a nu se repeta greșelile trecutului!. Spor la muncă, domnule Săveanu!

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh