20
Sam, Apr
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consilierul local PMP, Adrian Mischian (cel din dreapta fotografiei), continuă să aducă o seri de critici coaliției aflată la putere la Câmpia Turzii. El își continuă cu consecvență obiceiul de a-și posta opiniile rezultate după fiecare ședință a Consiliului local. De această dată, el consideră că administrația locală din Câmpia Turzii nu mai are nicio șansă să obțină finanțare europeană pentru extinderea proiectul „INFRASTRUCTURA DE TRANSPORT PUBLIC Șl MĂSURI PENTRU MOBILITATE ALTERNATIVĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII”, care ar urma să rezolve orice problemă legată de transportul urban și de asfaltarea căilor principale de circulație. Iată opinia lui Adrian Mischian, care acuză administrația locală de mare întârziere în depunerea solicitării de finanțare pentru respectivul proiect: „Miercuri, 20.06.2018, o noua sedinta extraordinara a Consiliului Local Campia Turzii, organizata, conform obiceiului, “pe repede inainte”. Au fost doua puncte pe ordinea de zi, legate de accesarea de fonduri europene, un proiect legat de modernizarea infrastructurii de transport local in Campia Turzii, celalalt privind modernizarea zonei “ Trei lacuri”.

In ceea ce priveste primul proiect, lucrurile sunt destul de clare, din pacate sansele de a se obtine finantarea sunt aproape nule, fondurile fiind deja epuizate. Se asteapta redistribuirea catre ADR Nord-Vest a sumelor neconsumate de catre alte regiuni de dezvoltare, putin probabil acest lucru. Am semnalat la momentul depunerii proiectului ca, acesta s-a depus cu multa intarziere, regula aplicata fiind “primul venit, primul servit”, sansele de obtinere a finantarii fiind foarte mici din start. Ca si comparatie, UAT Turda, care a depus mult mai repede cererea de finantare, deja a semnat contractul de finantare, in timp ce Campia Turzii, este tot la faza de completare a documentatiei. Lipsa evidenta de profesionalism, din partea executivului din Campia Turzii”, susține Mischian.

Informații referitoare la respectivul proiect găsiți pe site-ul Primăriei Câmpia Turzii, la adresa: file:///C:/Users/JOHNNY-BEHEHE/Desktop/hcl_120.pdf

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh