26
Vi, Apr
3 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Radu Hanga: „M-am prezentat la secţia de votare cu gânduri bune. Am votat pentru partidul pe care îl reprezint, sperăm să
avem succes în alegeri. Reprezint un partid mai nou, un partid care nu are un trecut nici glorios, din nefericire, dar nici încărcat de pete, ca să zic aşa. Sper să avem succes la aceste alegeri, sper să aibă cetăţenii încredere în prestaţia noastră, în munca noastră, în imaginea noastră. Aşteptăm să vedem rezultatul. Până la urmă, poporul este suveran.”
Thumbnail image

Dorin Lojigan: „Astăzi am votat la Câmpia Turzii pentru schimbare de mentalitate la nivelul conducerii Primăriei municipiului Câmpia Turzii. Am venit împreună cu echipa mea, care a fost tot timpul alături de mine, pentru a încerca să votăm o schimbare de mentalitate - aşa cum am mai spus - dar în principal am votat pentru ca să reuşim să impunem proiectele atât de mari pe care le-am stabilit în timpul campaniei electorale. Dumnezeu să ajute Câmpia Turzii!”

Petre Pop: „În primul rând am votat pentru schimbare, am votat pentru continuitatea unor proiecte, am votat pentru ca o generaţie tânără să facă un pas înainte, am votat pentru Câmpia Turzii, am votat pentru o politică pozitivă, o politică pentru oameni, o politică aproape de oameni, o politică pe proiecte, o politică care să ne aducă dezvoltare în municipiu şi, cel mai important, linişte.”

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh