20
Sam, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ROMANIA

JUDETUL CLUJ

MUNICIPIUL TURDA

PRIMARIA

NR.1447/18.01.2016.

 

 

ANUNT

PRIVIND INCHIRIEREA PRIN LICITATIE PUBLICA , A UNUI SPATIU IN  SUPRAFATA TOTALA DE 12,2 MP, SITUAT IN TURDA, STR. ANDREI MURESANU, NR. 13-15 (CLADIRE AMBULATORIU SPITAL TURDA) CU DESTINATIA “CABINET TEHNICA DENTARA”

 

Municipiul Turda- avand statut de unitate administrativ teritoriala- persoana juridica de drept public cu sediul in Turda, str. Pta 1 Decembrie 1918, nr. 28 , face cunoscut ca in ziua de 08.02.2017 , ora 13.00, in sala de protocol a Primariei Municipiului Turda  va avea loc licitatia publica pentru inchirierea prin licitatie publica, a unui spatiu in  suprafata totala de 12,2 mp, situat in Turda, str. Andrei Muresanu nr. 13-15  cu destinatia “Cabinet tehnica dentara”.

 

  

1. Denumirea imobilului, caracteristici principale: Imobilul constructie  obiect al inchirierii  are o suprafata totala de 12,2 mp,  este situat in intravilanul municipiului Turda, str. Andrei Muresanu nr. 13-15 (cladire ambulatoriu - Spital Turda).  Imobilul se inchiriaza  in vederea valorificarii din punct de vedere economic si atragerii de fonduri la bugetul local. Imobilul este proprietatea publica a Municipiului Turda.

2. In vederea participarii  la licitatie  ofertantii  vor achizitiona documentatia de participare la licitatie  achitand contravaloarea acesteia, in cuantum de 100 lei la casieria centrala sau ghiseele Directiei Impozite si Taxe din cadrul Primariei Mun. Turda .

3. Ofertantii vor depune  pana la data de 07.02.2017  inclusiv,  ora 15.00   urmatoarele acte:

- Plic exterior format A4 pe care se va indica licitatia publica deschisa pentru care este depusa oferta, numele ofertantului si adresa/sediul acestuia si care va cuprinde:

a)    copie de pe cartea de identitate/certificatul de inmatriculare eliberat de Oficiul registrului comertului,

b)    copie de pe actul constitutiv, inclusiv de pe toate actele aditionale relevante, pentru persoanele juridice;

c) certificat fiscal emis de Administratia Financiara de la domiciliul/sediul social al ofertantului;

d) certificat fiscal emis de Directia Impozite si Taxe a Primariei de la domiciliul/ sediul social al ofertantului  din care rezulta ca nu are datorii la bugetul local;

e) Certificat fiscal emis de Administratia Financiara a Mun. Turda in situatia in care ofertantul persoana juridica are sucursale/filiale/puncte de lucru in mun. Turda;

f)   Certificat fiscal emis de Directia Impozite si Taxe din cadrul Primariei Mun. Turda in situatia in care ofertantul persoana juridica are sucursale/filiale/puncte de lucru in mun. Turda

g)  dovada achitarii contravalorii caietului de sarcini( 100 lei), a taxei de participare la licitatie (50 lei)  (xerocopii dupa chitantele eliberate de casieria Directiei Impozite si taxe a Municipiului Turda sau al O.P.).

h) declaratie pe propria raspundere a reprezentantului legal al societatii  comerciale din care sa rezulte ca societatea nu se afla in reorganizare
judiciara sau faliment;

4. In plicul format A4 se va introduce plicul format A5 care va contine oferta financiara inscrisa in formularul obtinut de la Primaria Mun. Turda, oferta exprimata in lei/mp/luna.

5. Eventualele oferte depuse dupa data de 07.02.2017  ora 15.00  sunt excluse de la licitatie.

6. Ofertantul poate fi reprezentat  si prin alte persoane  imputernicite in baza  unei procuri autentificate la notarul public , care se va anexa la dosar .

7. Pretul minim de pornire al licitatiei , stabilit conform  caietului de sarcini este de  18 lei/mp/luna  .

8. Pretul de inchiriere adjudecat  va fi cel putin  egal cu cel inscris  la pct 7  si se va achita in conformitate cu clauzele contractuale. La inceputul  fiecarui an calendaristic suma de plata va fi indexata cu indicele de inflatie.Inchirierea se face pentru o perioada de 5 ani, cu posibilitatea de prelungire.

9. Formularele tipizate in vederea intocmirii dosarului de participare la licitatie si clarificari se   pot obtine de la  Primaria Mun. Turda, str. Pta 1 Decembrie 1918, nr. 28, cam 41.

 

 

PRIMAR

CRISTIAN OCTAVIAN MATEI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intocmit/Calin Petrideanu/1ex

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh