19
Vi, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Centrul Rațiu pentru Democrație anunță calendarul evenimentului Crăciun pentru Copii, ce susține anual conservarea și promovarea tradițiilor de iarnă. Realizat în colaborare cu şcoli şi grădiniţe din Turda, Câmpia Turzii şi sate din împrejurimi, evenimentul este organizat cu susținerea Rațiu Family Charitable Foundation şi a Primăriei Municipiului Turda.

Participanţii se întâlnesc în această perioadă cu Moş Crăciun, de la care primesc cadouri.  În data de 9 decembrie, ora 15.00, sunt premiați la Cafeneaua culturală La Papion câștigătorii concursului anual de felicitări de Crăciun (Vidraşcu Mara, Popa David, Tat Alissa, Anghel Alex, Orbean Cristian) iar Spectacolul de Crăciun va avea loc în data de 10 decembrie, ora 10.00, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Turda , fiind realizat şi coordonat de către cadrele didactice care însoţesc copiii.  

Ca urmare a încheierii campaniei Dăruiește Aproapelui Tău, Moșul a ajuns deja la centrele sociale din Turda (Centrul Social Acoperământul Maicii Domnului, Centrul de consiliere pentru victimele violenţei domestice, Centrul de Urgenţă pentru persoanele fără adăpost, Centrul pentru persoane cu probleme psihice, Centrul de zi si centrul de ingrijiri la domiciliu pentru persoane vârstnice – aflate in subordinea Serviciului Public de Asistenta Sociala, Centrul de recuperare psiho-neuro- motorie pentru copii “Sf. Irina“, Adapostul de zi şi de noapte pentru copii străzii şi Unităţi de tip familial) și Câmpia Turzii (Centrul Maternal Iris şi Centrul de zi Spiriduşii, Centrul de recuperare Carine), precum și în comunitățile din Ploscoş, Petreştii de Jos, Bogata, Călărași și Urca. Campania continuă în Plăieşti, Bădeni, Rimetea, Copăceni, Sănduleşti şi Moldoveneşti.

În urma campaniei Dăruiește Aproapelui Tău au fost colectate în acest an 690 de jucării și 160 de saci de haine, rechizite și alimente neperisabile. Anticipăm că peste 1900 de persoane se vor bucura de daruri în acest an, ca urmare a campaniei.  

 

 

Doinița Pop

Manager de proiect

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | 0728989091

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh